Bissap formació

Tallers, cursos i seminaris en línia.


El nostre mètode

01.

A mida

Una oferta per a tota mena de professionals, des d’aquells que necessiten una primera aproximació: seminaris bàsics, als quals busquen un coneixement profund de les nostres àrees de coneixement: seminaris especialitzats.

02.

A distància

Els seminaris en línia permeten eliminar les distàncies i barreres geogràfiques, oferint un encaix més senzill en les agendes dels nostres alumnes i alumnes.

03.

Al detall

Sessions de 90 minuts basades en la interacció entre els alumnes i l’especialista, recolzades en material didàctic i documentació sobre la temàtica.

04.

Accessible

Nombre reduït d’alumnes per classe i a un preu reduït per a facilitar una formació accessible.

Pròxims cursos

Inscripcions obertes per a les pròximes setmanes.


Elaborar el model de governança d’un equipament o sistema cultural

La governança participativa o en xarxa és una metodologia que es basa en la intel·ligència col·lectiva per a aconseguir el govern satisfactori d’equipaments i sistemes culturals. La transició d’un govern jeràrquic a un model de governança participativa és un procés planificat de mitjà o llarg recorregut. Si t’interessa conèixer la seqüència metodològica d’aquest procés, pots…

Ampliar

Teatre Kursaal

Posar als públics en el centre d’un espai escènic.

No és un eslògan. És un canvi de paradigma. Es tracta de partir de les experiències i valors que els públics busquen. A partir d’aquí es construeix la programació i tot el sistema organitzatiu. Amb quins objectius? Més eficàcia i eficiència. Major optimització de recursos. Major implicació dels públics en el desenvolupament del projecte escènic.

Ampliar

Museu de la Vida Rural

Com elaborar la proposta de valor d’un museu.

Dirigit a responsables d’espais escènics públics i privats. El curs té un clar objectiu: facilitar la competència de planificació d’un model d’espai escènic a partir dels seus públics objectiu.

Ampliar

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep tota la informació sobre futurs cursos, projectes i publicacions directament en el teu correu electrònic.