Bissap formació

Tallers, seminaris i cursos en línia sobre cultura.


Así son els nostres tallers, seminaris i cursos en línia sobre cultura.

El nostre mètode

01.

A mida

Una oferta per a tota mena de professionals, des d’aquells que necessiten una primera aproximació: seminaris bàsics, als quals busquen un coneixement profund de les nostres àrees de coneixement: seminaris especialitzats.

02.

A distància

Els seminaris en línia permeten eliminar les distàncies i barreres geogràfiques, oferint un encaix més senzill en les agendes dels nostres alumnes i alumnes.

03.

Al detall

Sessions basades en la interacció entre els alumnes i l’especialista, recolzades en material didàctic i documentació sobre la temàtica.

04.

Accessible

Nombre reduït d’alumnes per classe i a un preu reduït per a facilitar una formació accessible.

Els nostres cursos

Cursos per a professionals del sector.

A continuació teniu alguns dels cursos que hem impartit, d’entre molts altres. Si estàs interessat en alguns d’aquests per a la teva organització / projecte / institució / administració, o tens una proposta concreta, contacta’ns!


Estratègies de col·laboració entre agents culturals en el nou context.

Descripció del curs Vivim en una societat que es caracteritza per la globalització i la incertesa. En el nou context, la transició digital i l’especialització són dos factors claus d’eficiència i competitivitat. El sector cultural, format majoritàriament per petits operadors, veu com les administracions públiques fan un pas enrere en el finançament de la seva activitat i…

Imagen teatro

Com construir una comunitat de públics en el teu espai escènic.

Oferim aquest curs en línia als gestors escènics que vulguin desenvolupar la dimensió comunitària de l’espai escènic, que vulguin conèixer metodologies i experiències per a promoure que els seus públics habituals es transformin en una o més comunitats escèniques, i s’impliquin i comprometin en el desenvolupament del projecte.

Pa estratègic Balaguer

Elaborar el pla estratègic de cultura d’una comunitat territorial

Dirigit a responsables polítics i técnics de cultura d’ajuntaments i consells comarcals. El curs te com principal objectiu: conèixer la metodologia d’un pla estratègic de cultura per treure’n el màxim partit com a client o, si s’escau, per poder-lo dur a terme amb suport extern.

Elaborar el model de governança d’un equipament o sistema cultural

La governança participativa o en xarxa és una metodologia que es basa en la intel·ligència col·lectiva per a aconseguir el govern satisfactori d’equipaments i sistemes culturals. La transició d’un govern jeràrquic a un model de governança participativa és un procés planificat de mitjà o llarg recorregut. Si t’interessa conèixer la seqüència metodològica d’aquest procés, pots…

Museu de la Vida Rural

Com elaborar la proposta de valor d’un museu.

què és la proposta de valor? Com s’elabora? Quines línies de servei, activitat i producte ha de contenir? Com puc adaptar la proposta de valor tradicional al nou context digital? Si vols, pots participar en aquest curs.

Estamos encantados de escuchar qué necesitas