Consultoria

Respostes a les necessitats d’organitzacions i entitats culturals.


El nostre mètode

Innovador

01.

Híbrid

Oferim el nostre catàleg de serveis en formats presencial, híbrid o completament digital. Arribem on abans no podíem, abaratim costos i aprenem de noves latituds.

02.

Accessible

Volem contribuir a la democratització de la consultoria cultural: una oferta accessible a tota mena de projectes que necessiten un suport extern.

03.

Contrastat

Som experts en gestió cultural. Des de l’any 2003 participem activament en el desenvolupament del sector cultural a través del coneixement i la innovació.

04.

Artesà

Artesans adaptats a la singularitat de cada projecte. Treballem sempre a quatre mans, implicant el client, fugint de solucions tancades i des de l’empatia i confidencialitat del consultor.

Serveis

Els àmbits en els quals et podem ajudar.


Planificació estratègica d’organitzacions i sistemes culturals

Aportem continuïtat, estabilitat, eficiència i optimització de recursos a l’acció cultural.

Diagnosi de situació, elaboració de plans estratègics, creació de mapes d’equipaments culturals i Acompanyament a processos de planificació estratègica.

Disseny operatiu de projectes i equipaments culturals

Facilitem la presa de decisions sobre la proposta de valor, l’organització i els recursos materials i econòmics necessaris.

Anàlisi i valoració de models existents, elaboració de plans de gestió, explotació i negoci d’equipaments, organitzacions i empreses culturals i Acompanyament a l’elaboració d’aquests plans.

Gestió i desenvolupament de públics i audiències culturals

Ajudem en la definició de públics objectiu, a la seva segmentació estratègica i construcció de la relació que es vol establir amb cadascun d’ells.

Anàlisi de públics d’organitzacions culturals, elaboració de plans de gestió i desenvolupament de públics i acompanyament de processos d’elaboració d’aquests plans.

Ens encantarà escoltar el que necessites.